Εργασίες κατασκευής της κεντρικής νησίδας της οδού ΙωνίαςΤην Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014, θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής της κεντρικής νησίδας της οδού Ιωνίας, μετά τη γέφυρα του Ο.Σ.Ε (πρώην οδός Κρόκου), στα πλαίσια του έργου ‘’ Βελτίωση κυκλοφοριακών συνθηκών και οδικής ασφάλειας στις αρτηρίες Κοζάνης’’.

Σε όλη την διάρκεια των εργασιών, για τις ανάγκες του έργου, θα πραγματοποιείται τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Ιωνίας μόνο στο ρεύμα με κατεύθυνση προς την Τοπική Κοινότητα Κρόκου.

Σε πρώτη φάση, οι εργασίες θα εκτελεστούν στο τμήμα της οδού Ιωνίας μεταξύ των οδών Ι. Κακριδή και Χ. Καρούζου. Η παράκαμψη της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί από τις οδούς Ι. Κακριδή – Ερ. Σλήμαν και Κολοκοτρώνη σύμφωνα με τη σήμανση και τα στοιχεία οδικής ασφάλειας (κώνοι και πλαστικά στηθαία) στην περιοχή εκτέλεσης του έργου.

Συνιστάται στους μόνιμους κάτοικους της οδού Ερ. Σλήμαν, να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους στο οδόστρωμα της οδού, διότι λόγω του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου θα δημιουργείται πρόβλημα στην ομαλή ροή της κυκλοφορίας κυρίως βαρέων οχημάτων και αστικών λεωφορείων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.