Ανακοίνωση προς τους Μορφωτικούς Φορείς και Συλλόγους του Δήμου Σερβίων – ΒελβεντούΠαρακαλούνται οι Μορφωτικοί-Πολιτιστικοί Σύλλογοι-Όμιλοι του Δήμου Σερβίων Βελβεντού  να προσκομίσουν μέχρι 31-12-2014 στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων Βελβεντού και στον πρόεδρό της τα παρακάτω παραστατικά:

1) Καταστατικό του Συλλόγου (Ομίλου)
2) Διοικητικό του Συλλόγου και αριθμός μελών όπως αυτό πρόεκυψε από τις τελευταίες εκλογές
3) ΑΦΜ – Σφραγίδα
4) Στοιχεία Επικοινωνίας
5) Δομές του Συλλόγου
6) Δράσεις των δομών του Συλλόγου για κάθε μια ξεχωριστά
7) Χορευτικά τμήματα και δυναμική αυτών
8) Φωτοτυπία IBAN του Συλλόγου
9) Φωτογραφικό υλικό των δράσεων (αν υπάρχουν).

Το υλικό θα χρησιμοποιηθεί για την οργάνωση – συντονισμό των φορέων στο ενιαίο πρόγραμμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερβίων –Βελβεντού , στην προβολή  των φορέων μέσω της ενιαίας προβολής του Δήμου και σε τυχόν προγράμματα επιχορήγησης των φορέων που θα τρέχουν κατά διαστήματα καθώς και για την αρμονικότητα (συνεργασία) των φορέων με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.

Φορέας που δε θα προσκομίσει τα παραπάνω παραστατικά δε θα μπορεί να ενταχθεί και να επωφεληθεί το ενιαίο πρόγραμμα (υλικά, συνδιοργανώσεις, προβολή κ.α.)της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης
Θεόδωρος Παπαγεωργίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.