8η Γουρνοχαρά στη Βλάστη Εορδαίας

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΗΣ ΓΟΥΡΝΟΧΑΡΑΣ,ΓΙΑ 8η ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ 06 ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ 07 ΚΥΡΑΚΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΦΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ <<ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ>> ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΛΑΣΤΗΣ(ΠΕΒ) ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΟΥ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΓΑΝΙΕΣ, ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΕΣ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΗΜΟΙ ΠΑΧΥΛΟΙ ΠΑΤΣΑΔΕΣ, ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΠΑΡΑΔΩΣΙΑΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΒΛΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 14:30 ΕΩΣ 17:00 ΤΣΙΓΑΡΙΔΕΣ,ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΒΛΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 11:00 ΕΩΣ 14:00 ΕΚΛΕΚΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΠΑΤΣΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.