Συνάντηση του Γενικού Πρόξενου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη με τον Δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη



Τον Δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, επισκέφθηκε την Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014, ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Tugrul Biltekin, συνοδεία του Εμπορικού Ακόλουθου του Γενικού Προξενείου της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Kemal Sinan Tuzun, και του Γραμματέα του Γενικού Προξενείου της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Levent Imam.

Στην εθιμοτυπική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, εκδηλώθηκε και από τις δύο πλευρές διάθεση συνεργασίας στο άμεσο μέλλον τόσο σε επίπεδο επαφών όσο και σε πιο πρακτικό επίπεδο. Έγινε επίσης αναφορά στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Κοζάνης με τη Δημοτική αρχή της πόλης της Σηλυβρίας στην Τουρκία και εκφράστηκε η πρόθεση για συνεργασία των δύο πλευρών γύρω από ζητήματα πολιτισμού, τουρισμού, επικοινωνίας, καθώς και η πεποίθηση πως τα οφέλη που θα προκύψουν από τις επαφές αυτές θα είναι πολλά και σημαντικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.