Του έκλεψαν το αυτοκίνητο στη Σιάτιστα και το βρήκαν στον Τετράλοφο – Δράστης 28χρονος Αλβανός λαθρομετανάστης



Χθες το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στην Σιάτιστα.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί  53χρονος ημεδαπός κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Σιάτιστας ότι την 19/20-11-2014 άγνωστος δράστης αφαίρεσε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, που το είχε σταθμευμένο στο γκαράζ του σπιτιού του.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε το όχημα σε ορεινή περιοχή στον Τετράλοφο Κοζάνης το οποίο αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ακολούθως και μετά από την συνεχιζόμενη έρευνα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 28χρονος αλλοδαπός, μη νόμιμος μετανάστης, υπήκοος Αλβανίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα κλειδιά του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.