Τουριστή εφαρμογή «Mobile Egnatia» για smartphones από την Εγνατία Οδό

Από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι,  σήμερα Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.30 π.μ., στα κεντρικά γραφεία της «Εγνατία Οδός Α.Ε.»  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη , στο πλαίσιο  του  μνημονίου συνεργασίας μεταξύ  του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης,  της Εταιρείας «Εγνατία Οδός Α.Ε» και  της  Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, για την υλοποίηση της εφαρμογής “Mobile Egnatia”. H συγκεκριμένη εφαρμογή έχει πληροφορίες τουριστικού, ιστορικού, πολιτιστικού και αναπτυξιακού ενδιαφέροντος, μέσω των έξυπνων συσκευών (smart phones, tablets) για τους χρήστες της Εγνατίας Οδού, η οποία στηρίζεται στο Γεωπληροφοριακό σύστημα «Γεωπύλη-Εγνατία Οδός Α.Ε.». Στόχος είναι η ανάδειξη των τουριστικών σημείων ενδιαφέροντος όλων των Περιφερειών από τις οποίες διέρχεται η Εγνατία Οδός.
    
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Κώστας Δήμου, Συνεργάτης του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, ο κ. Κώστας Χατζής, Μέλος  του Δ.Σ.  της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», η κ. Όλγα Μαυρίδου, Προϊσταμένη Τμήματος GIS  της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», ο κ. Κώστας Τραμαντζάς από την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ο κ. Χρήστος Παρτσάς από την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, ο Δρ. Δημήτρης Μυλωνάς από την Περιφ. Δυτικής Μακεδονίας, η κ. Γαιτανάκη από την Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Αλέξανδρος Καλαθάς της Marathon Data Systems, ο κ. Οικονομόπουλος Γιώργος της Infoδημ και στελέχη της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.