Εργασιακό Σωματείο Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κοζάνη

Με λύπη μας , διαπιστώνουμε ότι το παράρτημα μας για άλλη μια φορά δεν υπάρχει στον πανελλαδικό χάρτη του Ε.Κ.Α.Β.

Έχουν γίνει εκλύσεις, επαφές τηλεφωνικές, συναντήσεις, έγγραφες ενημερώσεις και κάθε είδους ενέργεια για να δώσουμε στην διοίκηση να καταλάβει ότι δεν υπάρχει απλά πρόβλημα αλλά μεγάλος κίνδυνος να καταρρεύσει  η λειτουργία του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας.  Τηλεφωνικό Κέντρο, καταγραφικό, ασύρματη επικοινωνία, σέρβις, ανταλλακτικά, επισκευές, αποθήκη, γραφεία, μισθοδοσία, έλλειψη προσωπικού, διαλυμένος στόλος ασθενοφόρων και καθημερινά γκρίνια και αγανάκτηση από πολίτες που θέλουν να μεταφερθούν από και προς τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας. Και όλα αυτά τα επωμίζονται μια χούφτα άνθρωποι που προσπαθούν να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους! Και το κερασάκι στην «τούρτα» ήρθε με το να κοπούν και οι 2 (δύο) θέσεις από το οργανόγραμμα του Ε.Κ.Α.Β. για την κατανομή των 200 θέσεων Διασωστών πληρωμάτων ασθενοφόρων πανελλαδικά. Το παρασκήνιο έντονο οι «παρεμβάσεις» πολλές αλλά ούτε μία μετακίνηση ούτε μία μετάθεση και καμία μα καμία βελτίωση στην λειτουργία του Ε.Κ.Α.Β. στην Δυτική Μακεδονία!

Η πολιτική ηγεσία αδιαφορεί, τοπικοί φορείς και πολιτικοί μας εκπρόσωποι μάλλον ήταν ανύπαρκτοι.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα και καλούμε όλους τους πολίτες να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην Υγεία με μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης την Παρασκευή 21/11/2014 και ώρα 11:30 μπροστά στο δημαρχείο.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ  ΘΩΜΑΣ                                                    ΧΡΗΣΤΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.