Κοζάνη: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις περιοχές Πλατάνια – Άγιος Αθανάσιος – Πανόραμα

Στα πλαίσια του έργου «βελτίωση προσβασιμότητας στις επεκτάσεις του σχεδίου πόλεως Κοζάνης», θα ισχύσουν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στις περιοχές Πλατάνια – Άγιος Αθανάσιος – Πανόραμα, σε δύο φάσεις.

Η Α’ φάση, θα τεθεί σε ισχύ την ΚΥΡΙΑΚΗ 30-11-2014 και θα περιλαμβάνει τμήμα του οδικού δικτύου της περιοχής, που περικλείεται από τις οδούς: Α. Παπανδρέου – Δ. Παπανικολή – Ε. Ροΐδη – Κολοκοτρώνη – Μακρυγιάννη και Γ’ Σεπτεμβρίου, όπως φαίνεται στο ένθετο απόσπασμα του ρυμοτομικού σχεδίου.

Εφιστάται η προσοχή των οδηγών οχημάτων, που διέρχονται από τις οδούς της περιοχής, καθότι η κατακόρυφη σήμανση των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα είναι καλυμμένη έως την 29-11-2014 και η κυκλοφορία θα διεξάγεται σύμφωνα με την υφιστάμενη σήμανση.

Η Β’ φάση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα τεθεί σε ισχύ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα στους δημότες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.