ΜΕΤΑ Κοζάνης: 41 χρόνια «μετά» την εξέγερση του ΠολυτεχνείουΣαράντα ένα χρόνια μετά την εξέγερση της νεολαίας και του λαού μας ενάντια στην ξενοκίνητη χούντα τα αιτήματα του Νοέμβρη είναι επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε.

Η πάλη του λαού μας και του κόσμου της εργασίας για ψωμί δουλειά, δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη συνεχίζεται σήμερα με αμείωτη ένταση και πάθος.

Οι εργαζόμενοι μαζί με την νεολαία και τον λαό της χώρας, αγωνίζονται σήμερα απέναντι στον αυταρχικό κατήφορο της συγκυβέρνησης, για περιφρουρήσουν τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις δεκαετιών.

Χρέος και καθήκον μας να συνεχίσουμε ανυποχώρητοι τον αγώνα, τιμώντας την μεγάλη εξέγερση του λαού μας με τους δικές μας κατακτήσεις.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της ΠΕ Κοζάνης να κατέβουν ειρηνικά στις πλατείες, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια της εργασίας, τα θεσμικά και εργασιακά δικαιώματα τους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΜΕΤΑ” ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.