Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Κοζάνης με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη



Την Πέμπτη 13/11/2014 και ώρα 18:00 η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Κοζάνης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Ιωαννίδη όπου και τον ενημερώσαμε για τα κυριότερα προβλήματα της Δ.Α. Κοζάνης. Αφού ευχηθήκαμε  στο νέο Δήμαρχο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, συζητήσαμε  μεταξύ άλλων σημαντικά ζητήματα δημόσιας τάξης, ασφάλειας, που απασχολούν τόσο τη Δ.Α. Κοζάνης, όσο και το Δήμο Κοζάνης.

Ειδικότερα ενημερώθηκε για την έλλειψη προσωπικού ,100 κενές οργανικές θέσεις με το οργανόγραμμα του 1984, σε ένα δήμο με το μεγαλύτερο δίκτυο Εγνατίας οδού όπως και με όρια από το Δ.Δ.  Χρωμίου  έως το Δ.Δ. Πολυμύλου  απόσταση 78χλμ. Επίσης συζητήθηκε το πρόβλημα του παρκινγκ στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι και οι δημότες της πόλης. Προσπαθήσαμε να βρούμε οχήματα μεγάλου κυβισμού τα όποια ο δήμος δεν χρειάζεται αλλά είναι απαραίτητα για την αστυνόμευση της πόλης και της περιφέρειας αφού τα περιπολικά είναι πλέον επικίνδυνα(400.000 χιλ/τρα τα πιο πολλά και με ελλιπή συντήρηση).

Ένα σημαντικό θέμα για το όποιο είχαμε την διαβεβαίωση από τον Δήμαρχο ότι θα το έχει σαν προτεραιότητα ήταν η πρόταση μας για έκπτωση στα δημοτικά τέλη (τηλεθέρμανση- νερό) για τις οικίες των Αστυνομικών. Κάτι το οποίο γίνεται σε πολλές πόλεις του εξωτερικού αναγνωρίζοντας έτσι το έργο του αστυνομικού ο Δήμος και οι δημότες του.

Η Ένωσή μας αφού παρέδωσε σχετικό υπόμνημα με όλες τις θέσεις της, τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Ένωσή μας στο κτήριο της Δ.Α. Κοζάνης. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Ιωαννίδη για τον ρεαλιστικό και ειλικρινή διάλογο που είχε μαζί μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.