Ραχήλ Μακρή: «Ο δε Αντωνάκης να φοβήται την Τρόικα»



Ο πρωθυπουργός  Αντωνάκης με δόξα και τιμή, εξαγγέλλει στην ΔΕΘ τις 100 δόσεις για τον ΕΝΦΙΑ.

Οι εντολές Σαμαρά οδηγούν το αποσυντονισμένο οικονομικό επιτελείο στην κατάθεση της σχετικής ρύθμισης τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Ένα μήνα μετά, επικαιροποιώντας την σχετική Ελληνική ταινία διαπιστώνουμε  ότι: «Αργά κύριος για τροπολογίες Τώρα που υπογράφηκαν τα μνημόνια σταματάνε οι γλύκες και αρχίζει η παντόφλα». Η τρόικα στέλνει τον Αντωνάκη να «ρουφήξει το αυγό του» και ο Σταϊκούρας έρχεται στη Βουλή να πάρει πίσω τις 100 δόσεις για τον φόρο ακινήτων.

Ο υπουργός Οικονομικών κρύβεται φοβούμενος τα γαλλικά των βουλευτών της νέας δημοκρατίας που σαν γνήσιοι αντάρτες γάλακτος `εκφωνούν πύρινους λόγους, αλλά ψηφίζουν αυτά που καταδίκαζαν.

Παρόλο το κρυφτό στο Παρίσι και τις υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις η  οικονομία καταποντίζεται με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές  προς το δημόσιο να αυξάνονται μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2014  κατά 1 δις ευρώ και να υπερβαίνουν πλέον τα 70 δις ευρώ.

Οι Έλληνες με θεσμικό και Συνταγματικό τρόπο οφείλουν να απαλλάξουν την Χώρα από τους Νενέκους και τους εντολείς του «Σκάσε Αντωνάκη».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.