Ενημέρωση στο Επιμελητήριο Κοζάνης για τις «Ενεργές δράσεις της ΕΤΕΑΝ Α.Ε. για τη στήριξη των Επιχειρήσεων»

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης αναμένεται  να επισκεφθεί την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 13:00 ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ Α.Ε), κ. Γιώργος Γεροντούκος, για να ενημερώσει τα μέλη και τη διοίκηση του Επιμελητηρίου  για τις «Ενεργές δράσεις της ΕΤΕΑΝ Α.Ε. για τη στήριξη των Επιχειρήσεων».

Κατά τη διάρκεια της περίπου δίωρης παραμονής του στο Επιμελητήριο θα  συζητηθούν οι επιμέρους δράσεις που υλοποιεί η ΕΤΕΑΝ ΑΕ για τη διευκόλυνση των Μικρομεσαίων οικονομικών μονάδων στη χρηματοδότηση των επιχειρηματικών και επενδυτικών τους σχεδίων. Η παρουσίαση θα επικεντρωθεί μεταξύ άλλων στα εξής θέματα:

-Αναδιάρθρωση δανείων κεφαλαίων κινήσεων με την εγγύηση της ΕΤΕΑΝ ΑΕ
-Παροχή δανείων χαμηλού κόστου : Δράση ΤΕΠΙΧ-Επιχειρηματική επανεκκίνηση
-Πρόγραμμα εγγύησης της ΕΤΕΑΝ για την έκδοση εγγυητικών επιστολών
-Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Καλούνται τα μέλη, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά, να παραβρεθούν στη συνάντηση που θα γίνει την παραπάνω ημέρα και ώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου στην οδό Ι. Φαρμάκη 2 στην Κοζάνη, 1ος όροφος.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.