ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για την υποστήριξη της λειτουργίας του λογιστηρίου



Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την υποστήριξη της λειτουργίας εφαρμογών γενικής λογιστικής, με διπλογραφική μέθοδο, σύνταξη οικονομικών καταστάσεων για το έτος 2015.

Ο διαγωνισμός θα είναι μειοδοτικός, με έκπτωση επί της καθαρής τιμής του τιμολογίου της υπηρεσίας (έκθεση εργασιών – δαπάνης) που θα εκφράζεται σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό (%) και θα διεξαχθεί στα γραφεία του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κοζάνης, «Αίθουσα Τέχνης», Πάρκο Αγίου Δημητρίου, την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014. Ώρα έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 10.00 πρωινή και ώρα λήξης της αποδοχής των προσφορών η 10.30 πρωινή.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και κοινοπραξίες φυσικών προσώπων, που είναι κάτοχοι πτυχίου άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Λογιστή-Φοροτέχνη Α΄ τάξης, τα φυσικά πρόσωπα, τα δε νομικά πρόσωπα άδειας λειτουργίας γραφείου παροχής Λογιστικών – Φοροτεχνικών Υπηρεσιών από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, βάση του Νόμου 2515/97 και Π.Δ. 340/98 και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη  Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ. Αντίγραφο της προκήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται ταχυδρομικά στους ενδιαφερόμενους, ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 24610-24062.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.