Κουκουλόπουλος: «Η εκλογή ΠτΔ θα στείλει το σωστό μήνυμα σε όλους»«Ένα σημαντικό πολιτικό ζητούμενο υπάρχει σήμερα στη χώρα που θα στείλει το σωστό μήνυμα προς τα έξω και θα επηρεάσει θετικά την πορεία της. Να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
            
Μια τέτοια εξέλιξη τα αλλάζει όλα και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σταθερότητας παντού, κάτι που μόνο προς όφελος της χώρας και των πολιτών θα αποβεί».
            
Αυτή την εκτίμηση έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας σήμερα στο Ρ/Σ Real Fm.
            
Ο κ. Κουκουλόπουλος όταν ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος είναι βέβαιος πως θα βρεθούν οι 180 βουλευτές, ξεκαθάρισε ότι «βέβαιος δεν μπορεί να είναι κανένας για τίποτα. Επιβάλλεται όμως να βρεθούν και αυτό πιστεύω πως θα γίνει στο τέλος. Διανύσαμε τόσο δρόμο και είναι κρίμα να χαθούν όλα, καθώς είναι απόλυτα βέβαιο πως δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση. Πήγαμε σε διπλές εκλογές χωρίς εναλλακτική στρατηγική και το αποτέλεσμα ήταν να επιβαρύνουμε την προσπάθεια μας με 20 δις ευρώ περίπου. Η χώρα έχει μια εθνική στρατηγική και είναι αυτή που διαμόρφωσε το ΠΑΣΟΚ μαζί με την Ευρώπη μέσα στην κρίση».
            
Όταν ζητήθηκε απ΄ τον Υπουργό να σχολιάσει τη στάση της τρόϊκας, τόνισε πως: «Η στάση της τρόϊκας είναι εύλογη αλλά δεν είναι και αθώα. Σε κάθε οργανισμό τύπου Δ.Ν.Τ. συμφέρει να είναι υπό επιτήρηση μια χώρα.
            
Το θέμα βέβαια είναι τι κάνουμε εμείς και εφόσον κατανοούμε πως πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένες και γενναίες μεταρρυθμίσεις πρέπει να τις προχωρήσουμε χωρίς καμιά καθυστέρηση.
            
Και εκείνοι όμως πρέπει να καταλάβουν πως οι επιτυχίες μας στον δημοσιονομικό τομέα δεν έχουν προηγούμενο, είναι τεράστιες και μας φέρνουν πρώτους στον κόσμο. Αυτό οφείλουν να το δεχτούν και να καταλάβουν πως από την πλευρά μας είναι ξεκάθαρο το μήνυμα ότι η περιορισμένη εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλουν δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να γίνει δεκτή».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.