Συμμετοχή του Δήμου Βοΐου στην τουριστική έκθεση «PHILOXENIA 2014»

Ο Δήμος Βοΐου θα συμμετάσχει και φέτος, με δικό του περίπτερο, στην  τουριστική έκθεση «PHILOXENIA 2014», που θα διεξαχθεί από 13 έως 16 Νοεμβρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από τη συγκεκριμένη συμμετοχή ο Δήμος Βοΐου αποσκοπεί στην παρουσίαση και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής του Βοΐου, στην ανάπτυξη των σχέσεων και των στενών συνεργασιών με ξένους και ντόπιους επαγγελματίες επισκέπτες, τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης της έκθεσης, στο περίπτερο του Δήμου θα διανέμεται έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό του Δήμου και επιχειρήσεων της περιοχής.  

H έκθεση PHILOXENIA 2014 θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της HELEXPO και ο Δήμος Βοΐου θα βρίσκεται στο περίπτερο 13, stand 10.

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση από το χορευτικό τμήμα της Βοΐακής Εστίας Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.