Συνάντηση φορέων για το γραφείο επιθεώρησης εργασίας στην ΠτολεμαΐδαΣε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στην Αθήνα με τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Κωνσταντίνο Πανταζή  όπου παρέστησαν ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς και η Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή και κατόπιν τηλεφωνικών παρεμβάσεων του Υφυπουργού Υποδομών-Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλου και του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Πάρι Κουκουλόπουλου, μετά από ανάλυση της αναγκαιότητας παραμονής του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Πτολεμαΐδας , δόθηκε η διαβεβαίωση από τον κ. Πανταζή  ότι το εν λόγο Γραφείο θα λειτουργήσει ως «Αυτοτελές Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας Πτολεμαΐδας», ενώ θα ακολουθήσει και η σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Εργασίας.

Να σημειωθεί ότι στην παραπάνω συνάντηση είχαν κληθεί όλοι οι Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.