Συνάντηση φορέων για το γραφείο επιθεώρησης εργασίας στην Πτολεμαΐδα

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στην Αθήνα με τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Κωνσταντίνο Πανταζή  όπου παρέστησαν ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς και η Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή και κατόπιν τηλεφωνικών παρεμβάσεων του Υφυπουργού Υποδομών-Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλου και του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Πάρι Κουκουλόπουλου, μετά από ανάλυση της αναγκαιότητας παραμονής του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Πτολεμαΐδας , δόθηκε η διαβεβαίωση από τον κ. Πανταζή  ότι το εν λόγο Γραφείο θα λειτουργήσει ως «Αυτοτελές Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας Πτολεμαΐδας», ενώ θα ακολουθήσει και η σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Εργασίας.

Να σημειωθεί ότι στην παραπάνω συνάντηση είχαν κληθεί όλοι οι Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.