Επίσκεψη του Συνήγορου του Πολίτη στην Κοζάνη – Δείτε το πρόγραμμα

Η Συνήγορος του Πολίτη Καλλιόπη Σπανού επισκέπτεται την Κοζάνη την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, επικεφαλής κλιμακίου που αποτελείται από τους Βοηθούς Συνηγόρους Βασίλειο Καρύδη, Ιωάννη Σαγιά, Γεώργιο Μόσχο και ειδικούς επιστήμονες.

Από τον Οκτώβριο του 1998, όταν ξεκίνησε η λειτουργία του Συνηγόρου του Πολίτη έως σήμερα, η Αρχή έχει δεχτεί περίπου 190.000 αναφορές. Από το σύνολο τους, 3153 αναφορές προέρχονται από πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, και ειδικότερα 1480 από πολίτες του νομού Κοζάνης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης (επισυνάπτεται), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κλιμακίου με εκπροσώπους της Περιφέρειας, του Νομού, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων της περιοχής, ομιλία της Συνηγόρου του Πολίτη και παρουσίαση του ρόλου και της λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής. Θα ακολουθήσει συζήτηση και συνέντευξη Τύπου.

Η παραπάνω συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου (Δημοκρατίας 27).

Παράλληλα αντιπροσωπεία του Συνηγόρου του Πολίτη θα δεχτεί πολίτες που επιθυμούν να καταθέσουν τις αναφορές τους, ή ζητούν πληροφορίες για θέματα που τους απασχολούν, εφόσον εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Αρχής. Η υποδοχή των πολιτών θα γίνει στο ίδιο κτίριο, του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου, αλλά στον 2ο όροφο, από τις 10 π.μ έως τις 3 μμ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Κοζάνη, 25 Νοεμβρίου 2014

(Αίθουσα πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου, Δημοκρατίας 27)

09.45 – 10.00: Προσέλευση
10.00 – 12.00: Χαιρετισμοί. Ομιλία Συνηγόρου του Πολίτη. Συζήτηση.
12.30 – 13.15: Συνέντευξη Τύπου  

Παράλληλα: (Δημοκρατίας 27, 2ος όροφος)

10.00 – 15.00: Υποδοχή πολιτών, ενημέρωση και παραλαβή αναφορών από αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Αρχής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.