Δόθηκαν τα χρήματα από τον 8ο Αγώνα Αγάπης στο Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης

Το απόγευμα της Δευτέρας, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φιλάθλων Κοζάνης «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ», βρέθηκα στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης για να παραδώσουν τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τον 8ο Αγώνα Αγάπης, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου στην πόλη της Κοζάνης.

Η προσφορά του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό, στην περιοχή μας είναι σημαντική όλα αυτά τα χρονιά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βοηθήσαμε αυτούς τους ανθρώπους.

Ο Σύνδεσμος, όπου διοργάνωσε τον αγώνα αγάπης, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των Παλαιμάχων της Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει ξανά όλο τον κόσμο που στήριξε αυτή την προσπάθεια και βοήθησε ώστε να μαζευτούν αυτά τα χρήματα.

Επίσης, θέλουμε να συγχαρούμε τους παλαιμάχους του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και με τη σειρά τους πρόσφεραν και αυτοί στον 8ο Αγώνα Αγάπης, καθώς και τους Παλαίμαχους της Κοζάνης, όπου κάθε χρόνο κάνουν αυτόν τον αγώνα.

Τέλος, σαν Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοζάνης «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ», θέλουμε και έχουμε ως στόχο να συνεχίσουμε αυτές τις δράσεις, όπου μόνο καλό μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία! Σας θέλουμε κοντά μας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.