Προκήρυξη μίας θέσης ΠΕ Καθηγητή Φυσικής Αγωγής στον Δήμο Κοζάνης

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, ενός (1) ατόμου, ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής,  για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισμού.

Περίληψη της παρούσας ανακοίνωσης, θα δημοσιευθεί στο χώρο ανακοινώσεων της υπηρεσίας καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κοζάνης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων α) στα γραφεία υπηρεσίας του ΟΑΠΝ β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση www.kep.gov.gr

Για επιπρόσθετες πληροφορίες στο Γραφείο Προσωπικού του ΟΑΠΝ, Π. Μελά & Πλ. Αυλιώτη γωνία, Σγουροπούλου Στέλλα, τηλ. επικοινωνίας 24610 29843.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.