Διακήρυξη της Γεωτεχνικής Ενωτικής Κίνησης για τις εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ

Κατανοώντας ότι ο κατακερματισμός των δυνάμεων που οραματίζονται και διεκδικούν ένα άλλο μέλλον για τη ζωή , την επιστήμη και το επάγγελμα μας, στην πράξη διευκολύνει τη διαιώνιση της κυριαρχίας των συντηρητικών δυνάμεων στο γεωτεχνικό χώρο, αποφασίσαμε να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τις δυνάμεις μας,  χωρίς βέβαια να  κρύβουμε τις επιμέρους διαφορές μας σε ιδέες και θέσεις.

Αντίθετα, τις θεωρούμε ως  δύναμη  προωθητική και δημιουργική, στον αντίποδα των ατομικών αντιλήψεων, παραγοντισμών και ιδεολογικά αποστειρωμένων σχηματισμών.
   
Συγκροτήσαμε σε όλη την Ελλάδα ψηφοδέλτια ελπίδας και νίκης με τη συμμετοχή  εκατοντάδων συναδέλφων που ήταν ενταγμένοι στην ”ΕΠΟΣ-Γ ”,  την ‘’ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ’’ , την ‘’ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ’’  , και ορισμένοι συνάδελφοι σε άλλα ψηφοδέλτια με σαφή προοδευτική αντίληψη, καθώς και πολλών νέων και άνεργων.

Στις 2 του Νοέμβρη έχουμε μια τελευταία ευκαιρία. Να πάρουμε την ευθύνη , για μια νέα πορεία του ΓΕΩΤΕΕ.
Να κάνουμε πυξίδα του τα δικαιώματα μας.  Στην δουλειά, στην αξιοπρέπεια, στην κοινωνική δικαιοσύνη.
Να κάνουμε πυξίδα του  την ουσιαστική συμβολή  του ΓΕΩΤΕΕ στην αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα και την ανάπτυξη της χώρας .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.