Απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κοζάνης στον Π. Κουκουλόπουλο



Είναι χαρακτηριστικό της κατάπτωσης και τις κατρακύλας του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του όπως ο κ. Κουκουλόπουλος, που αντί πολιτικών επιχειρημάτων πετάει παρωχημένες ατάκες κατά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγωνία που τους διακρίνει βλέποντας ότι μέρα με τη μέρα εξαφανίζονται από το πολιτικό προσκήνιο της χώρας. Δεν θα τους ακολουθήσουμε.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μένοντας πιστοί στη διακήρυξη του κινήματός μας  θέσαμε σαφείς κόκκινες γραμμές και παραθέτουμε εδώ και ένα χρόνο πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα (http://www.anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=3532) που βγάζει τη χώρα έξω από τον φαύλο κύκλο της κρίσης που μας οδήγησαν τα παρωχημένα κόμματα του παρελθόντος.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε κοντά σε κάθε δοκιμαζόμενο Έλληνα και Ελληνίδα, για να μην σβήσει η ελπίδα για την ανάκτηση της χαμένης Εθνικής αξιοπρέπειάς μας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.