Π. Κουκουλοπουλος: «Λυπάμαι, αλλά απ΄ τη δήλωση του κ. Κασαπίδη φαίνεται πως ή δεν άκουσε ή δεν κατάλαβε την απάντηση που έδωσα στη Βουλή στην ερώτηση του

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος σχολιάζοντας όσα αναφέρει σε δήλωση του ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Γιώργος Κασαπίδης σχετικά με την απάντηση που έδωσε στις 30/10/2014 στη Βουλή σε ερώτηση του τελευταίου για το ελληνικό μέλι,  είπε τα εξής: «Λυπάμαι, αλλά απ΄ τη δήλωση του κ. Κασαπίδη φαίνεται πως ή δεν άκουσε ή δεν κατάλαβε την απάντηση που έδωσα στη Βουλή στην ερώτηση του.
            
Γι΄ αυτό τον καλώ να διαβάσει προσεκτικά είτε το σχετικό δελτίο τύπου (δείτε εδώ) που δημοσιεύτηκε ήδη στα μέσα ενημέρωσης, είτε τα πρακτικά της Βουλής.
            
Δεν μπορώ όμως να μη σημειώσω πως η δήλωση του όχι μόνο τα συμφέροντα των μελισσοκόμων και γενικά των Ελλήνων παραγωγών δεν εξυπηρετεί, αλλά ούτε καν την αλήθεια και τη λογική. Συμβάλει βεβαίως στη διαμόρφωση εντυπώσεων, εσφαλμένων φυσικά, οι οποίες, όμως, είναι το μόνο που δεν χρειάζονται σήμερα οι Έλληνες παραγωγοί. Αυτό, τουλάχιστον. θα έπρεπε να το ξέρει ο κ. Κασαπίδης και αν δεν το γνωρίζει ας ρωτήσει τους ίδιους τους παραγωγούς και ειδικά εκείνους που μοχθούν καθημερινά και παλεύουν να ανοίξουν νέους δρόμους για τα ελληνικά προϊόντα στις αγορές του εξωτερικού. Θα του πουν πως εκείνο που μετράει σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, είναι η καλή γνώση των διεθνών συνθηκών, η σοβαρότητα, ο προγραμματισμός και η καλή οργάνωση. Στοιχεία που δεν υπάρχουν βέβαια σε όσους αρέσκονται να αναλώνονται στη δημιουργία εντυπώσεων, αντί να επικεντρώνονται στην ουσία και την πραγματικότητα».     

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.