Έναρξη δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών και χορήγηση βεβαιώσεωνΕνόψει της έναρξης των δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών και τη χορήγηση βεβαιώσεων, τονίζεται ότι οι αμπελουργοί των οποίων οι αμπελώνες ή οι κληματαριές καταλαμβάνουν έκταση κάτω του ενός (1) στρέμματος και το παραγόμενο προϊόν δεν διατίθεται ούτε πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή, απαλλάσσονται από την υποχρέωση δήλωσης συγκομιδής και στην περίπτωση αυτή χορηγείται βεβαίωση από τον οικείο Δήμο.

Για το Δήμο Κοζάνης η διαδικασία μπορεί να εκτελείται σε κάθε Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα, ενώ στην πόλη της Κοζάνης, οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν σχετική αίτηση (θα χορηγείται) στο κεντρικό Πρωτόκολλο, στο Δημαρχείο.

Επισημαίνεται ότι είναι απαραίτητη η αναγραφή στην αίτηση, του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. κάθε ενδιαφερόμενου, ενώ για το σχετικό έλεγχο απαιτείται είτε η αναγραφή της έκτασης στο αμπελουργικό μητρώο (εάν υπάρχει), είτε η προσκόμιση τίτλου ιδιοκτησίας, είτε το Ε9 είτε το Ε1.

Η σχετική προθεσμία λήγει στις 30 Νοεμβρίου.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Π. Χαρίση 6 (3ος Όροφος). Τηλέφωνο επικοινωνίας 2461355103 E-mail: ditopoikanap@kozanh.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.