Επίσκεψη του κ. Johannes Hahn, Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Με  θετικές εντυπώσεις τόσο ο κ. Johannes Hahn Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Περιφερειακή Πολιτική,  όσο και τα μέλη της συνοδείας του αναχώρησαν από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας μετά την επίσκεψή τους στο  εργαστήριο  « Κέντρο Δοκιμών Υλικών και Κατασκευών» CTMC του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε. του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.    
    
Τον κ.Hahn, υποδέχθηκαν η  κ. Γεωργία Χαριτούδη, Αναπληρωτής Προέδρου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ο κ. Κωνσταντίνος Παρίσης, Κοσμήτορας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, ο κ. Στέργιος Μαρόπουλος Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε. καθώς και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος.  
    
Ο κ. Μαρόπουλος ξενάγησε τον κ. Hahn και τη συνοδεία του στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου, αναδεικνύοντας τις προοπτικές ανάπτυξης που αυτό προσφέρει καθώς διαθέτει τεχνολογία αιχμής αλλά και τις δυνατότητες αναβάθμισης και οργάνωσης των υπηρεσιών των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  και των όμορων Περιφερειών.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.