ΕΒΕ Κοζάνης:Συμμετοχή σε Επιχειρηματική Ημερίδα στο Μοναστήρι (Bitola)Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του ότι το Γραφείο Προξενικών και Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Μοναστήρι θα διοργανώσει σε συνεργασία με τοπικά Επιμελητήρια της χώρας μας Επιχειρηματική Ημερίδα, η οποία προγραμματίζεται  να λάβει χώρα στις 11 Νοεμβρίου 2014 στο Μοναστήρι.

Στην Επιχειρηματική αυτή Ημερίδα θα προσκληθούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις της περιφέρειας του Μοναστηρίου που δραστηριοποιούνται στους κλάδους:

-τροφίμων –ποτών,
-υφαντουργίας-βιοτεχνίας ρούχων ,
-βιοτεχνίας ειδών συσκευασίας,
-μεταποίησης αγροτικών προϊόντων,
-αγροτικών μηχανημάτων,
-τουρισμού,
-κατασκευών-υλικά οικοδομής ,
-μεταφορών,
-Ηλεκτρικών συσκευών,
-κ.α.

Οι επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις τύπου Β2Β με τις επιχειρήσεις από τη χώρα μας που θα συμμετέχουν.

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης, που ενδιαφέρονται, να δηλώσουν  συμμετοχή στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Τετάρτη 29/10/2014, ώστε εφόσον υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός ενδιαφερομένων, το Επιμελητήριο να μεριμνήσει εγκαίρως για την αυθημερόν μετάβαση στο Μοναστήρι.   Πληροφορίες τηλ 24610 41693 κα Βίκη Δούσιου.  

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.