Ανοιχτή συνελεύση της Δημοτικής Κίνησης Σερβίων – Βελβεντού ΑΝΤ.Α.Μ.Α.Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. Θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης Σερβίων – Βελβεντού ΑΝΤ.Α.Μ.Α. Στα Σέρβια στο ΚΑΦΕ ΑΚΡΟΑΜΑ ( 117 Εθνομαρτύρων 5)

Θέματα που θα απασχολήσουν τη συνέλευση είναι:

1) Ανάδειξη νέων οργάνων της Κίνησης
2) Προγραμματισμός δράσης
3) Ομάδες εργασίας

Καλούμε όλες/ους τις/τους φίλες/ους και τα μέλη να πάρουν μέρος στην ανοιχτή συνέλευση για να δυναμώσουμε τη συλλογική σκέψη και δράση.

Εμείς συνεχίζουμε σταθερά την πορεία μας, πιο κοντά ακόμα στις ανάγκες της κοινωνίας μας και από τη νέα μας θέση θα δώσουμε τις μάχες που απαιτούνται  με πίστη και αισιοδοξία  για τη συνένωση των δυνάμεων του Δήμου μας που αντιστέκονται στις πολιτικές των μνημονίων και της εξαθλίωσης του λαού μας την ανατροπή του δημαρχοκεντρικού μας μοντέλου, ενδοδημοτική αποκέντρωση, οργανωμένες υπηρεσίες για όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις προώθηση ενός προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης που έχει στη βάση του τις ανάγκες του λαού και του τόπου.

Προστασία του δημόσιου χαρακτήρα των φυσικών πόρων και ορθολογική αξιοποίηση τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.