Καμμένος για Ραχήλ Μακρή: Μας έκαναν κακό τα κουτσομπολιά



Τα αίτια του «διαζυγίου» των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την Ραχήλ Μακρή, διευκρίνισε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, επισημαίνοντας ότι «ήταν μια από τις πολύ καλές βουλευτές, αλλά από εκεί και πέρα δεν ήταν δυνατό να αφήσουμε να συνεχιστεί αυτό το κουτσομπολιό και οι επιθέσεις μεταξύ στελεχών».

«Το θέμα αυτό έκλεισε για μας, συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει. Από εδώ και πέρα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα σας απασχολούν για την κοινοβουλευτική και αντιπολιτευτική τους δουλειά, για τις προτάσεις τους και το πρόγραμμά τους και όχι για κουτσομπολιά. Αυτή η ιστορία, μας έκανε αρκετά μεγάλο κακό και δεν θα συνεχιστεί άλλο».

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989, πρόσθεσε ότι η παράταξη του κάνει ένα συγκροτημένο αγώνα, μέσα και έξω από τη Βουλή, με συγκεκριμένες αρχές, οι οποίες δεν αλλάζουν.

«Από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός μεταξύ των ανθρώπων που αγωνιζόμαστε για έναν κοινό σκοπό. Δεν ήταν δυνατόν να αφήσουμε να συνεχίζονται διάφορα πρωτοσέλιδα και αντί να προβάλουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που σταματούν τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία, την κοινοβουλευτική μας δουλειά, τις προτάσεις μας για τα «κόκκινα» δάνεια, την ίδια μέρα να έχουμε κουτσομπολιά μέσω του facebook και αντιπαραθέσεις μεταξύ στελεχών. Αυτό δεν ήταν δυνατό να συνεχίσουμε να το επιτρέπουμε», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Παράλληλα, σε ερώτηση που του έγινε, να κατονομάσει τα πρώην στελέχη τους κόμματος του που έχει κλείσει οριστικά για αυτά η πόρτα, ο κ. Καμμένος, ξεκαθάρισε ότι ο κ. Νταβρής είναι ένα από αυτά καθώς έβγαινε και έδινε συνεντεύξεις στην Real Νews και έλεγε ότι θα απαντήσει θετικά σε πιθανό προσκλητήριο του πρωθυπουργού.

Τέλος ο κ. Καμμένος, για ακόμη μία φορά επανέλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να συνεργαστούν με τον Αντώνη Σαμαρά.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.