Giomi Handmade Jewels | Χειροποίητο Κόσμημα στην Κοζάνη



The workshop
Giomi handmade creations
Χειροποίητο κόσμημα και αξεσουάρ
Φαντασία, γνώση, τέχνη σημαίνει “Giomi handmade creations
Σχεδιασμός χειροποίητων κοσμημάτων

giomis450

Προσφορά από το κατάστημα «The workshop-Giomi handmade creations».

15% έως 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα μας την ημέρα των γενεθλίων σας!

Ελάτε στο κατάστημά μας και αν έχετε τα γενέθλιά σας, με την επίδειξη της ταυτότητάς σας κερδίστε έκπτωση σε όλα μας τα είδη έως 20% .

Αυτές τις γιορτές, φορέστε αυτό που ονειρευτήκατε κ επωφεληθείτε της προσφοράς μας, γιατί το αξεσουάρ συμπληρώνει και μεταμορφώνει την εμφάνισή σας!

{gallery}giomi3{/gallery}

 

Στο κατάστημα “Giomi Handmade Jewels”, θα βρείτε κοσμήματα μοναδικά, περίτεχνα κατασκευασμένα με το ιδιαίτερο στυλ της δημιουργού – αργυροχρυσοχόου.

Το κόσμημα είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ που συμπληρώνει τη γυναικεία εμφάνιση, από την πιο casual ως την πιο σικάτη, το κόσμημα είναι αυτό που θα πει την τελευταία λέξη!

{gallery}giomi1{/gallery}

Ξεχωριστές δημιουργίες  ειδικά κατασκευασμένες με μεράκι και ιδιαίτερη γνώση αργυροχρυσοχοΐας,  η Γιώτα δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να σας κάνει αισθάνεστε μοναδικές!

Εντυπωσιακά κοσμήματα κατασκευασμένα από μεγάλη ποικιλία υλικών αρίστης ποιότητας και αισθητικής, αξεσουάρ, τσάντες, φουλάρια, σανδάλια συμπληρώνουν μία άρτια εμφάνιση.

Δώστε την παραγγελία σας και εξηγήστε στη δημιουργό τι έχετε φανταστεί να φοράτε και θα γίνει δικό σας και επιπλέον δεν θα το φοράει κανείς άλλος!

{gallery}giomi2{/gallery}

Γυάλινες χειροποίητες πέτρες, murano, σμάλτο, κορδόνια, υφασμάτινα στοιχεία, μεταλλικές κλωστές, κεραμικές χάντρες είναι μερικά από από τα υλικά που χρησιμοποιεί το κατάστημα “Giomi Handmade jewels“.

*Τα μπιζού μας είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά και υπoαλλεργικά υλικά.


 

Giomi’s  little “workshop”
Κατάστημα: Ολύμπου 13, Κοζάνη
Τηλ.: 6984235888
Facebook: Giomi Artjewels
Facebook fun page: Giomi Handmade jewels
Ε-mail: giomi.handmadecreations@yahoo.gr

© kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.