3ος χρόνος λειτουργίας για τα εργαστήρια ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης



Τα θεατρικά εργαστήρια ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης είναι ένας θεσμός που λειτούργησε για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2012. Ήδη συμπλήρωσε δύο χρόνια δραστηριότητας με τη λειτουργία δύο τμημάτων Α και Β έτους. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  αγκάλιασε αυτό το θεσμό και οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης τον πλαισίωσαν με αγάπη και ενδιαφέρον για το θέατρο.

Φέτος κάθε Πέμπτη (6-8 μ.μ.) θα λειτουργήσει εργαστήριο ενός νέου τμήματος (Α΄έτος) και κάθε Παρασκευή (6-8 μ.μ.) εργαστήριο με τους παλιούς συμμετέχοντες (Β΄ έτος) που θα απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μυηθούν στην τέχνη του θεάτρου με έναν παιγνιώδη, ευχάριστο και ταυτόχρονα συναρπαστικό τρόπο.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, θεατρολόγους, ερασιτέχνες ηθοποιούς αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να αποκτήσει τεχνικές, απολύτως απαραίτητες όχι μόνο για να παίξει θέατρο αλλά και χρήσιμες στην καθημερινότητα ταυ.

Στα εργαστήρια διδάσκονται δράσεις που σχετίζονται με τη φωνή, το σώμα, την αναπνοή, θεατρικά και κινητικά παιχνίδια, θεατρικές ασκήσεις,  αυτοσχεδιασμοί, απαγγελίες ασκήσεις συνεργασίας, εμπιστοσύνης και επικοινωνίας κι όλα αυτά μέσα σε ένα ευχάριστο και ελκυστικό περιβάλλον!!!

Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος προϋπάρχουσες γνώσεις πάνω στο θέατρο. Χρειάζονται μόνο καλή διάθεση, ένα δίωρο ελεύθερο την εβδομάδα και … 20 ευρώ μηνιαίως για τη συμμετοχή!!!

Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2014 και θα ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου 2015. (30 συναντήσεις κάθε έτος).

Στο τέλος κάθε έτους δίνονται βεβαιώσεις φοίτησης από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Διδάσκει ο έμπειρος δάσκαλος και θεατρολόγος Κωνσταντίνος Μπαμπίλας και οι συναντήσεις θα γίνονται στο θεατράκι της Αίθουσας Τέχνης (Αίθουσα Οχληρών).

Πληροφορίες και συμμετοχές στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, στην «Αίθουσα Τέχνης» και στο τηλ. 24610-24062, εσωτ. 1, κα Σιμάρα Τασούλα, τις εργάσιμες ώρες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.