Κάλεσμα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό αφήγησης «Όλοι έχουν μια ιστορία»



Το Διεθνές Φεστιβάλ Αφήγησης και τεχνών του λόγου ΔΗ.ΠΕΘΕ. Κοζάνης καλεί τους λάτρεις και διακόνους της προφορικής λογοτεχνίας και αφήγησης, ιστορητές, νεοαφηγητές, παραμυθάδες, χωρατατζήδες, τερατολόγους κ.λ.π. να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό αφήγησης «Όλοι έχουν μια ιστορία» το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014.

Στο αναψυκτήριο πάρκου Αγίου Δημητρίου θα γίνει ένα νυχτέρι όπου κάθε ένας μπορεί να αφηγηθεί μια ιστορία ενώ θα υπάρχει και διαγωνιστικό τμήμα. Από τις 21.00 ως τις 2.00 τα ξημερώματα κερνάμε ιστορίες, σουπίτσα και ζεστό κρασί με μήλο και κανέλα. Ο καλύτερος αφηγητής/ τρια που θα συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα θα λάβει από την κριτική επιτροπή χρηματικό έπαθλο και ένα συμβόλαιο για παράσταση του στο επόμενο φεστιβάλ αφήγησης. Οικοδέσποινα θα είναι η γαλλίδα αφηγήτρια Φρανσουάζ Ντιέπ που θα αφηγηθεί ενδιάμεσα ιστορίες για δέντρα.

Για τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν ειδικές μειωμένες τιμές στα ξενοδοχεία και τις ταβέρνες της πόλης καθώς και δωρεάν παρακολούθηση παραστάσεων του φεστιβάλ αφήγησης που θα διαρκέσει από 24 εώς 28 Οκτωβρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email του καλλιτεχνικού διευθυντή του φεστιβάλ Στέλιου Πελασγού: info@storytelling.gr και steliospelasgos@yahoo.gr ή τηλεφωνικά στην γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ :24610 – 24062, εσωτ. 1, κα Σιμάρα Τασούλα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.