Δημοτική Κίνηση – Κοζάνη Τόπος να ζεις: Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο



Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με κορύφωση την «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο», από το 2002, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας που συντελούν στη διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους και στη βελτίωση της δημόσιας υγείας και της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η Δημοτική Κίνηση – Κοζάνη Τόπος να ζεις συνεχίζοντας τη δράση της, συμμετέχει ενεργά στην «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο» διοργανώνοντας συζήτηση με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και την αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφοράς των κατοίκων της πόλης αναφορικά με την αλόγιστη και επιθετική χρήση του αυτοκινήτου σε βάρος όλων των υπολοίπων.

Η εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο «Ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο – Βιώσιμη πόλη» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Γιολδάση και θα συμμετέχουν με εκπροσώπους τους  η Τροχαία Κοζάνης, η Π.Ο. ΑΜΕΑ Δυτ. Μακεδονίας, η ομάδα we ΝΤΟΥ imagine και οι ποδηλάτες Κοζάνης.

Δημοτική Κίνηση – Κοζάνη Τόπος να ζεις

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.