Κίνδυνος να κλείσουν άλλα 10 μαγαζιά στην Κοζάνη!



Αλλά 10 γνωστά μαγαζιά (ειδικά καφέ-μπαρ) στην πόλη της Κοζάνης κινδυνεύουν να χάσουν οριστικά την άδεια λειτουργίας τους ή, στην καλύτερη περίπτωση, να κλείσουν για ορισμένο χρονικό διάστημα, μετά την  προχθεσινή απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωή του Δήμου Κοζάνης, την οποία αποκάλυψε η ηλεκτρονική έκδοση του «Πρωινού Λόγου»!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όλο θέμα αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για τη νέα δημοτική αρχή,  τα μέλη της οποίας στην εν λόγω επιτροπή φαίνεται πως βρέθηκαν σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, σε ένα πολύ δύσκολο θέμα. Ο «Πρωινός Λόγος» ρώτησε σχετικά δημοτικούς συμβούλους  κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου  οι οποίοι επιβεβαίωσαν την εν λογω πληροφορία. Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί πως η εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου είναι να γίνουν άμεσες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που συνεδρίασε την Τετάρτη συζήτησε το θέμα και ήδη βρίσκεται σε συνεννόηση με τους καταστηματάρχες που μπορούν να προλάβουν τα χειρότερα αν προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα εντός των επόμενων 10 ημερών και πριν καθαρογραφεί η απόφαση.

Μάλιστα, στο Δημαρχείο ήδη έχουν πάει αρκετοί από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, που ζητούν πληροφορίες για το τι πρέπει να πράξουν, ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.

Π.Π. για τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.