Δήμος Κοζάνης: Οι νέοι πρόεδροι σε ΔΕΥΑΚ, ΟΑΠΝ, ΔΕΠΕΠΟΚ, Κοινωφελής, ΔΗΠΕΘΕ – Δείτε τα ονόματα και φωτογραφίες

Με κύριο θέμα τον ορισμό προέδρων και διοικητικών συμβουλίων στους οργανισμούς του Δήμου Κοζάνης, αλλά και τη συγκρότηση επιτροπών, συνεδριάζει αυτή την ώρα (σ.σ. βράδυ Πέμπτης) το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης.

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες, τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν τα νέα πόστα είναι τα εξής:

– Η Φάνη Φτάκα – Τσικριτζή πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας (ΟΑΠΝ) του Δήμου Κοζάνης

Αντιπρόεδρος: Σιαμπανόπουλος Γιώργος

Μέλη Δ.Σ.: Γ. Βαλαής και Π. Δημόπουλος από την πλειοψηφία, η Χριστίνα Ζιώτα, προϊσταμένη της Λ” ΕΚΠΑ, ο Σπύρος Σαπρίκης και ο Νίκος Πλεξίδας.

Η μείζονα αντιπολίτευση πρότεινε τους Κ. Κυριακίδη και Γ. Τζουμερκιώτη, ενώ από την παράταξη Δεληγιάννη θα είναι μέλος ο κ. Χατζαβερίδης.

 

– Ο Γιώργος Πεκρίδης πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κοζάνης (ΔΕΥΑΚ)

Αντιπρόεδρος: Βάια Δινοπούλου

Τα υπόλοιπα μέλη θα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Σιώμος και Κ. Βακουφτσής, ο μηχανικός της ΔΕΗ Νεκτάριος Πολωνίδης (από τον Άγιο Δημήτριο), αλλά και ο δικηγόρος και πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ Γιάννης Θεοφύλακτος.

Από την παράταξη Μαλούτα μέλη θα είναι οι Νούλα Τουμπουλίδου, (πρώην πρόεδρος ΔΕΥΑΚ) και η Νικολέτα Μπουμπόναρη, ενώ μέλος στο Δ.Σ. θα είναι και ο Γιάννης Δεληγιάννης.

 

– Η Χρύσα Αθανασιάδου πρόεδρος στη ΔΕΠΕΠΟΚ

 

– O Μανώλης Κουτσοσίμος πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης

Αντιπρόεδρος ο Λάκης Γκούμας

Μέλη από την πλειοψηφία θα είναι επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Β. Βακουφτσή και Γ. Γρηγοριάδης, αλλά και, ως δημοτες, η Ουρανία Χρύσινα και Ευαγγελία Παπαδοπούλου.

Από την παράταξη Μαλούτα μέλη στο νέο Δ.Σ. θα είναι οι Κώστας Κυτίδης (πρώην πρόεδρος) και Παναγιώτης Θεοδωρίδης, ενώ μέλος θα είναι και ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Τσιρέκας

 

– Ο Παναγιώτης Δημόπουλος πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης»

 

– Η Μελισσία Ηλικίδου Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΔΗΠΕΘΕ) Κοζάνης
Μέλη στο νέο 11μελες Δ.Σ. θα είναι και οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Δημόπουλος και Α. Ζήγρα, ενώ ως κοινωνικός φορέας ορίστηκε το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

– Πρόεδρος σχολικής επιτροπής α/θμιας εκπαίδευσης Θέμης Λιάκος

– Πρόεδρος σχολικής επιτροοπής β/θμιας εκπ/σης Χάρης Φούκας.

Από τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.