Primary Menu  

Φωτογραφίες και βιογραφικά των Αντιδημάρχων της Κοζάνης



Τους επτά, συνολικά, αντιδημάρχους του Δήμου Κοζάνης όρισε, με απόφαση η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», ο δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης!

 Oι νέοι αντιδήμαρχοι είναι:

1. Δεσποτίδης Κωνσταντίνος του Αθανασίου: Aντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957. Απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) σε θέματα Περιβαλλοντικού σχεδιασμού Πόλεων και κτιρίων. Ζει στη Κοζάνη από το 1984 και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας σε Τεχνικό Γραφείο Μελετών δημόσιων – ιδιωτικών έργων. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 1981. Μέλος ομάδων εργασίας στο ΤΕΕ Δυτ. Μακεδονίας.

2. Δημητριάδης Αχιλλέας του Κωνσταντίνου (χωρίς αντιμισθία): Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης

Επαγγελματίας/Βιοτέχνης

 3. Τασοπούλου Ελένη του Σωκράτη: Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Πτυχιούχος Φυσικοθεραπεία ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, μετεκπαιδευθείσα σε εναλλακτικές θεραπείες. Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης. Ζει και εργάζεται στην Κοζάνη ως φυσικοθεραπεύτρια.

4. Βαλαής Γεώργιος του Αστερίου: Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ, εργάζεται ως λογιστής/­φοροτεχνικός.
Πρόεδρος του συλλόγου λογιστών Κοζάνης.

5. Πουτακίδης Αριστοτέλης του Ιωάννη (χωρίς αντιμισθία): Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου και Υψηλάντη

Γεννήθηκε στην Κίσσα Κοζάνης, όπου και διαμένει μόνιμα. Εργάζεται στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.

6. Ιωαννίδης Ιωάννης του Δημητρίου: Αντιδήμαρχος Διοίκησης (Αναπληρωτής δήμαρχος)

Γεννήθηκε στην Κοζάνη – κατοικεί στη Λευκόβρυση. Παντρεμένος με την Μαρία Κουτσογεωργοπούλου με μία κόρη 5 ετών. Ιδιωτικός υπάλληλος και υποψήφιο μέλος του Ινστιτούτου Ενέργειας. Απόφοιτος Δασικής Προστασίας (ΙΕΚ).

7. Ζαγάρας Ευθύμιος του Μιχαήλ: Αντιδήμαρχος Ελίμειας-Αιανής

Γεννήθηκε στην Άνω Κώμη. Κατοικεί στον Κρόκο. Απόφοιτος Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής (ΜΕ). Διετέλεσε πρόεδρος, αντιπρόεδρος και σήμερα μέλος του ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Ελίμειας Διετέλεσε πρόεδρος, γραμματέας και μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Κώμης. Μέλος του ΔΣ της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης. Εργάζεται ως οικοδόμος.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.