Και ο μήνας έχει 9… στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης! Καταγγελία αναγνώστη του kozaniLife.grΚαταγγελία αναγνώστη του kozaniLife.gr για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Σήμερα Τρίτη, επισκέφτηκα το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης για προσωπικούς ιατρικούς λόγους. Από νωρίς το πρωί, έκοψα το απαραίτητο χαρτάκι πληρώνοντας τα 5 ευρώ και περίμενα καρτερικά τη σειρά μου. Η ώρα περνούσε και κανείς ασθενής, ούτε καν ο πρώτος ο οποίος προηγούνταν από εμένα με διαφορά τουλάχιστον μιας ώρας, δεν είχε εξυπηρετηθεί.

Ο λόγος: Έλλειψη ιατρών!

Η ώρα περνούσε, ακόμη περισσότερος κόσμος συγκεντρώνονταν για να εξυπηρετηθεί, αλλά μάταια…

Στην προσπάθειά μου να αναζητήσω κάποιον υπεύθυνο, μου είπαν να απευθυνθώ στον κ. Αποστολίδη, αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου, μιας και ο διοικητής κ. Παύλου έλλειπε. Δεν μπόρεσα όμως να μιλήσω ούτε στον κ. Αποστολίδη, μιας και ο άνθρωπος εξυπηρετούσε περιστατικά στην παθολογική!

Τα ερωτήματα που θέτω είναι τρία:

1) Ποιος άραγε διοικεί αυτό το Νοσοκομείο, αλλά και που μπορεί να απευθυνθεί ο κόσμος όταν έχει κάποιο πρόβλημα;

2) Για ποιο λόγο κόβουν χαρτάκια στον κόσμο και τους παίρνουν τα 5 ευρώ, ενώ γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να εξυπηρετήσουν κανέναν;

3) Τι άραγε συμβαίνει σε επείγοντα περιστατικά που χρήζουν άμμεσης ιατρικής παρέμβασης;

Αυτές είναι οι τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν εδώ και καιρό, σε βάρος πάντοτε του απλού κόσμου, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης!

Νεκτάριος Ελευθεριάδης
Αναγνώστης kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.