Ευχαριστήρια επιστολή του Μανώλη Μαδίκα προς τον Δήμο Κοζάνης για την συνεργασία κατά την διάρκεια της θητείας τουΜε το τέλος της θητείας μου ως πρόεδρος του Δ.Δ. Μηλέας – Κοζάνης, θα θελα με την παρούσα επιστολή να ευχαριστήσω όλους τους Αντιδημάρχους – Διευθυντές – Προϊσταμένους – Υπαλλήλους  των υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, για την βοήθεια που προσέφεραν, παρά τα προβλήματα που υπήρχαν, όπου χρειάστηκε, κατά την διάρκεια της παρουσίας μου στην θέση του Προέδρου.

Ιδιαίτερα, θέλω να μου επιτραπεί, να ευχαριστήσω τις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, την ΔΕΥΑΚ και το τμήμα Πρασίνου και Καθαριότητας, που με βοήθησαν με την πείρα και το ενδιαφέρον τους, να φέρω εις πέρας το δύσκολο έργο μου ως πρόεδρος του Δ.Δ. Μηλέας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που τόσο με τις διαφωνίες, όσο και με τις συμφωνίες μας, υπήρξε μεταξύ μας πάντα μια άψογη συνεργασία, με μοναδικό σκοπό το καλό της περιοχής μας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.