«Άκαρπη» συνάντηση μεταξύ Λ. Ιωαννίδη και Κ. Κύργια



Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Κύργια, «άνευ ουσίας» χαρακτηρίστηκε η συνάντηση το απόγευμα της Τετάρτης μεταξύ του νέου δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και του επικεφαλής του συνδυασμού των Αδέσμευτων Πολιτών Δήμου Κοζάνης Κύργια Κων/νου, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του κου. Ιωαννίδη στα πλαίσια ενημερωτικών συναντήσεων που διενεργεί με τους επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης.

Ο κος Κύργιας, από τις ίδιες πηγές πληροφορούμαστε πως: «επανέλαβε την πρόθεση του να ασκήσει μια εποικοδομητική αντιπολίτευση με θέσεις και προτάσεις που να ωφελούν την πόλη, να χτυπούν την ανεργία, να βοηθούν την επιχειρηματικότητα και να αναβαθμίζουν  την ποιότητα ζωής των συμπολιτών του».

Μετά την ειδική τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της ερχόμενης Κυριακής, τα μέλη του συνδυασμού θα αποφασίσουν συλλογικά την αντιπολιτευτική πολιτική των Αδέσμευτων Πολιτών του Δήμου Κοζάνης.

Ν.Α. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.