Πρόγραμμα εκπαίδευσης σε θέματα κοινωνικών δεξιοτήτων ατόμων με βαριές αναπηρίεςΗ Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ε.Σ.Α.μεΑ. (Ν.Π.Ι.Δ.) στο πλαίσιο του Υποέργου 1 της Πράξης «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ – ΑΠ 7,8,9», που υλοποιείται μέσω τουΕ.Π. «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»με τη συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) λαμβάνοντας υπόψη τις α) με αρ. πρωτ.11344/29.07.2010, 11345/29.07.2010, 11346/29.07.2010 Αποφάσεις Ένταξης της ΕΥΔ και τη Νο22/22.07.2014απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας,απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Στο πρόγραμμα εκπαίδευσης σε θέματα κοινωνικών δεξιοτήτων ατόμων με βαριές αναπηρίες – συνολικής διάρκειας 250 ωρών (οι οποίες κατανέμονταιστις επιμέρους θεματικές ενότητες) σε διάφορες πόλεις της χώρας.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Το αντικείμενο εργασίας των παραπάνω θέσεων, ενδεικτικά είναι:
η παρακολούθηση της εκπαίδευσης εκπαιδευτών,
η διδασκαλία των εκάστοτε θεματικών αντικειμένων στα τμήματα μάθησης, σε σχετικέςειδικότητες των υποψηφίων (βλ. Παράρτημα 2),
η συμμετοχή στις συντονιστικές και ενημερωτικές συναντήσεις,
η συμμετοχή στις διαδικασίες αξιολόγησης της Πράξης,
η ορθή τήρηση των εντύπων των τμημάτων μάθησης και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Τα ειδικά και αναλυτικά καθήκοντα των εκπαιδευτών θα περιγράφονται στη σύμβαση.

Περισσότερα εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.