Συνεχίζονται με επιτυχία οι καλοκαιρινές δράσεις της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σιάτιστας



Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας για τη διάδοση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας την Πέμπτη 7 Αυγούστου τα παιδιά αφού  διαβάσανε γνωστές ιστορίες και παραμύθια τα αναποδογυρίσανε και δημιουργήσανε τις δικές τους ιστορίες με την καθοδήγηση του Μιχάλη Τσιαούση καθηγητή φυσικής αγωγής.
      
Την  Παρασκευή 11 Αυγούστου  με την Στέλλα Τσιαούση  Κοινωνιολόγο τα παιδιά κουβεντιάσανε για τις αντιθέσεις ιστορικά και πως μέσα απ΄αυτές γεννιούνται κοινωνικά φαινόμενα και κοινωνικές αντιθέσεις.
      
Μέσα από  τον κινηματογράφο και τη μουσική  είδανε τη βία  τόσο στον Α΄και Β΄ παγκόσμιο πόλεμο όσο και μέχρι σήμερα  στους σύγχρονους πολέμους.

Αύριο  κλείνει η αυλαία των καλοκαιρινών δράσεων με την κ. Καλλιόπη Μπόντα Φυσικό με την δράση:

Χαρτογραφώντας την Εκπαίδευση

Ελάτε να χαρτογραφήσουμε  τους μαθητές του χθές και του σήμερα. Συγκεντρώνουμε φωτογραφίες, βιβλία και υλικό για  την ενδυμασία, τη διατροφή και τα παιχνίδια των μαθητών παλαιότερων εποχών  τα συγκρίνουμε με το σήμερα και δημιουργούμε τις δικές μας συλλογές χαρτών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.