Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης: Συγκέντρωση υγειονομικού υλικού και φαρμάκων για τη ΓάζαΤο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης σε συνεργασία με Κοινωνικά Ιατρεία σε όλη την Ελλάδα και ανθρωπιστικές οργανώσεις συμμετέχει στην καμπάνια για βοήθεια του δοκιμαζόμενου Παλαιστινιακού Λαού και καλεί τις συλλογικότητες και τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης και της ευρύτερης περιοχής να στηρίξουν την προσπάθειά αυτή με προσφορά φαρμάκων και υγειονομικού υλικού (γάζες, ράμματα, σύριγγες, γάντια κλπ).

Η αλληλεγγύη μας για την ανακούφιση των τραυματιών και των αμάχων στη Γάζα της Παλαιστίνης όπου οι πολεμική σύρραξη συνεχίζεται με εκατοντάδες νεκρούς, δεκάδες χιλιάδες τραυματίες και θύματα κυρίως αμάχους και παιδιά πρέπει να φανεί στην πράξη.

Η συγκέντρωση των φαρμάκων και του υλικού θα πραγματοποιείται στο χώρο του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης που βρίσκεται στην οδό Πλακοπίτη 11 (κτίριο 40 Μάρτυρες τηλ. 2461042257) στην Κοζάνη, καθημερινά από τις 5 εώς τις 9 το απόγευμα μέχρι και την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.