Δήμος Κοζάνης: Ξεκινάει η κατασκευή του νεου κτιρίου του ΕΚΑΒΥπεγράφη χθες Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014, μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της εταιρίας ΄΄ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΤΕΒΕ΄΄,  η σύμβαση για την κατασκευή  του νέου κτιρίου για την στέγαση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ και των συνοδών έργων.
     
Ένα σημαντικό έργο που θα διευκολύνει το έργο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και τις συνθήκες εργασίες τους, προς όφελος της κοινωνίας της γύρω περιοχής. Το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με Προϋπολογισμό 1.464.000€ και συμβατικό τίμημα 735.717,48€.
     
Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας Λάζαρος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Καραπάτσιος Ευάγγελος, ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ κ. Παπαγγελής Δημήτριος, εκπρόσωποι των εργαζομένων του ΕΚΑΒ με επικεφαλής τον πρόεδρο τους κ. Σαραφίδη Θωμά καθώς επίσης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης ΕΚΑΒ Δ.Μακεδονίας κ. Δημήτριος Τσεγγενές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.