Βίντεο: Εκπληκτική η παρουσία της Ορχήστρας Νέων της Wil της Ελβετίας στη Σιάτιστα

Η Ορχήστρα Νέων της Wil της Ελβετίας υπό τη διεύθυνση του Martin Baur πραγματοποίησε συναυλία  σε συνεργασία με του Μουσικό σχολείο στον προαύλιο χώρο του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας.

Η Ορχήστρα δέχτηκε μετά χαράς την πρόσκληση του Σχολείου για συνεργασία και  με επιλεγμένα μέλη της Ευρωπαϊκής Ορχήστρας του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας ερμήνευσε μουσική για κινηματογράφο και μεταξύ
άλλων το πασίγνωστο θέμα από την ταινία Zorba the Greek του Μίκη Θεοδωράκη.

Την εκδήλωση προλόγισε ο υποδιευθυντής του σχολείου Θωμάς Θεοδωρόπουλος ενώ παρόντες ήταν η Δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου η οποία χρηματοδότησε τηνφιλοξενία της Ορχήστρας, ο ευεργέτης του σχολείου Κώστας Παπανικολάου που συμμετείχε στη διευκόλυνση της διαμονής και πολύς κόσμος. Ο αύλειος χώρος του σχολείου φάνηκε πολύ μικρός για μια τέτοια εκδήλωση!

Η διοργάνωση της συναυλίας,  θα αποτελέσει γέφυρα πολιτισμού και συναδέλφωσης των Μουσικών Σχολείων της Wil και της Σιάτιστας αφού αναμένεται ανταπόδοση της επίσκεψης στην Ελβετία.

Δειτε το βίντεο του siera fm:

 

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.