Ολοκληρώθηκε το νέο Διοικητήριο Πτολεμαΐδας



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου Διοικητηρίου Πτολεμαΐδας  της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Επί τόπου στο έργο βρέθηκαν την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης και η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Αναστασία Τσάτσου συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κτίριο 2.500 τ.μ. (υπόγειο-ισόγειο-1ος όροφος-2ος όροφος-χώρος στάθμευσης) το συνολικό κόστος του οποίου ξεπέρασε τα 2,2 εκ. ευρώ και πρόκειται να στεγάσει της υπηρεσίες της Περιφέρειας στην Πτολεμαΐδα (Τμήμα Συγκοινωνιών), καθώς και άλλες δημόσιες υπηρεσίες μετά από συνεννόηση της Περιφέρειας και του Δήμου, που έχει παραχωρήσει το οικόπεδο.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η διοικητική παράδοση και παραλαβή του έργου και στα μέσα του Αυγούστου τα επίσημα εγκαίνια. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.