Δημιουργία ιστoτόπου από το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας



Όπως, είχε ενημερώσει το Δ.Σ του Συνδικάτου μας σε πρόσφατη ανακοίνωση, από σήμερα ξεκίνησε η λειτουργία του site του Συνδικάτου μας, με τη διεύθυνση www.seype.gr.

Σκοπός μας είναι η φωνή του Συνδικάτου να φτάσει σε ακόμα περισσότερους εργαζόμενους, να παρέχει ακριβή και άμεση ενημέρωση για τις εξελίξεις στον κλάδο του εμπορίου, να μαχητικοποιεί τους εργαζόμενους σε ταξική κατεύθυνση για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους στο χώρο εργασίας και στον κλάδο, συνολικότερα. Να συμβάλλει στην ενότητα των εργαζομένων τόσο του κλάδου, όσο και συνολικότερα των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, να συντελεί στο χτίσιμο της κοινωνικής συμμαχίας με τους μικρέμπορους, που πλήττονται και αυτοί και οδηγούνται στο κλείσιμο από τον ανελέητο ανταγωνισμό με τα μεγαθήρια, τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.
 
Να βοηθάει, ώστε το Συνδικάτο να γίνει ακόμα πιο δυνατό, με εγγραφές νέων μελών, συσπείρωση νέων εργαζομένων, σπάζοντας το φόβο και την τρομοκρατία που επιβάλλεται από τη μεγαλοεργοδοσία στην πράξη.

Ενημερώνοντας συνολικά τους εργαζόμενους για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε, όχι μόνο για τα εργασιακά ζητήματα, αλλά και για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των εργαζομένων σε μια σειρά τομείς, όπως για τα ζητήματα παιδείας και παιδικών σταθμών, για το ζήτημα της Υγείας, του Ασφαλιστικού- Συνταξιοδοτικού, για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, πολιτιστικές δραστηριότητες κ.α. Ειδικότερα για τις πρωτοβουλίες που θα πάρουμε για τα ζητήματα ανεργίας, ώστε να μη μείνει κανείς μόνος του στην κρίση. Χωρίς καμιά διάθεση φιλανθρωπίας, να εκφραστεί η ταξική αλληλεγγύη ανάμεσα μας, να δυναμώσουν οι αγώνες μας για να βάλουμε φρένο στην αντεργατική πολιτική ΕΕ, κυβερνήσεων και μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, να ανοίξουμε το δρόμο για μας και τα παιδιά μας για μια κοινωνία στο μπόϊ των σύγχρονων αναγκών μας.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.