Ο Θάνος Μικρούτσικος στο στέκι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου



Θάνος Μικρούτσικος «Μουσική Συνάντηση»

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος συνεχίζει τις πολιτιστικές καλοκαιρινές του προτάσεις και  σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστού ενδιαφέροντος μουσική συνάντηση του κορυφαίου μας δημιουργού Θάνου Μικρούτσικου με τον εξαίρετο ερμηνευτή και τραγουδοποιό Γιώργο Μεράντζα.

Τη συνάντηση ομορφαίνει με την παρουσία της η Ρίτα Αντωνοπούλου που με θαυμαστό τρόπο ερμηνεύει τραγούδια του Θάνου, που σφράγισαν την  Ελληνική ποιοτική δισκογραφία τα τελευταία 30 χρόνια.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται και συνθέσεις από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Μεράντζα, που υποστηρίζεται επάξια από τον ταλαντούχο ακορντεονίστα Ντάσο Κούρτι, καθώς και μικρό αφιέρωμα για τα 2 χρόνια από την απώλεια του ποιητή Άλκη Αλκαίου που με αριστοτεχνικό τρόπο, ποιήματά του μελοποίησε ο συνθέτης.

Η συνάντηση ολοκληρώνεται με τον Θεό-πνευστο Θύμιο Παπαδόπουλο να γεμίζει «γλυκά» τα μουσικά κομμάτια με τα πνευστά του.

Στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων», στην κερασιά από κάτω, τη Δευτέρα 21 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ.

Η είσοδος στους μαθητές, σπουδαστές και άνεργους είναι στα 5 ευρώ με το ποτό.

Χορηγοί:

• ΕΠΙ Λογιστική ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α & ΣΙΑ Ο.Ε.
Οργάνωση επιχειρήσεων – Λογιστικά – Φοροτεχνικά
Θεσσαλονίκης 13 Κοζάνη

• ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Κοζάνης Α.Ε

• Ηλεκτρονικά – Μόσχογλου Παρασκευάς
Γκέρτσου & Πατριάρχου Φωτίου 8 Κοζάνη

• Ψαροταβέρνα «Πέλαγος»
Μητρ. Κωνσταντίου 1 Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.