Επιμελητήρια Δυτικής Μακεδονίας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις πολιτικές και στα μέτρα που πλήττουν την επιχειρηματικότητα



Τα 4 Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια της Δυτικής Μακεδονίας, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Φλώρινας, &  οι Ομοσπονδίες, τα Επαγγελματο βιοτεχνικά Σωματεία – Σύνδεσμοι και οι Εμπορικοί Σύλλογοι  της περιφέρειας καλούμε τις επιχειρήσεις – μέλη, τους Βιοτέχνες, τους Επαγγελματίες, τους Εμπόρους της περιφέρειας,   σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 και ώρα 9:00 στα κατά τόπους Επιμελητήρια.

Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και αμέσως μετά θα ακολουθήσει αυτοκινούμενη πορεία επαγγελματικών αυτοκινήτων με αφετηρία την περιοχή Νιάμερος Κοζάνης η οποία θα καταλήξει στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΖΕΠ) και συγκεκριμένα στο γραφείο της κυρίας Βασιλικής Ευταξά Γενικής Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας στην οποία θα παραδοθεί και σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Οι παραπάνω κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται για να στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα προς την Κυβέρνηση και κάθε αρμόδιο ενάντια στις πολιτικές και τα μέτρα που οδηγούν στην οικονομική μας αφαίμαξη, στην επαγγελματική μας εξουθένωση, στην ψυχολογική μας κατάρρευση και εν κατακλείδι στη φυσική εξόντωση των ΜμΕ και στη συρρίκνωση του εμπορίου,  της παραγωγής και των υπηρεσιών στη χώρα μας.

Οι Πρόεδροι
Επιμελητηρίων
Κοζάνης, Καστοριάς,
Γρεβενών, Φλώρινας
Κων/νος Κυριακίδης
Χαράλαμπος Καραταγλίδης
Νικόλαος Ράμμος
Σάββας Σαπαλίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.