Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτ. Μακεδονίας σε Κοζάνη, Φλώρινα και ΚαστοριάΟ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας, συνεχίζει την προσφορά του στους μαθητές και μετά το τέλος των μαθημάτων για τη φετινή χρονιά.

Έτσι το Σάββατο 14 Ιουνίου, στις 4.00 το απόγευμα, στην Φλώρινα και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (νέο πάρκο Φλώρινας), ο κ. Κότιος Κωνσταντίνος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, θα αναπτύξει το θέμα: 

«ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ – ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ».

Την Κυριακή 15 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, στην Κοζάνη και στην αίθουσα Φίλιππος και το απόγευμα στις 6.00, στην Καστοριά και στο Αμφιθέατρο της πρώην Νομαρχίας, η εκδήλωση θα επαναληφθεί για τους  μαθητές και τους γονείς τους.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, μαθητές και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απορίες τους και να λύσουν όποιο θέμα τους απασχολεί.

Στην Κοζάνη και στην αρχή της εκδήλωσης, ο Σύλλογος θα τιμήσει δύο δια βίου Φροντιστές, για την πολύχρονη προσφορά τους στον κλάδο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.