«Το μαγαζάκι της προσφοράς» από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης

Αγαπητά μέλη και φίλοι το Συλλόγου, θεωρώντας δεδομένο ότι απευθυνόμαστε σε κοινωνικά ευαίσθητους ανθρώπους θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια ιδέα αμιγώς κοινωνικού χαρακτήρα που έρχεται να προστεθεί στις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στην τοπική μας κοινωνία από φορείς της πόλης με σκοπό την αλληλεγγύη, υποστήριξη, ελάφρυνση των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση.

Επεξεργαζόμαστε την ιδέα και είμαστε πολύ κοντά στο να υλοποιήσουμε και να λειτουργήσουμε στο Στέκι του Συλλόγου, στον επάνω όροφο (Γεωργίου Αγόρα 6) «Το μαγαζάκι της προσφοράς».

Ήδη είμαστε εκεί κάθε Τετάρτη 6 – 9 το απόγευμα.

Ο χώρος αυτός που διαμορφώθηκε με το σεβασμό που του αξίζει, θα γεμίζει με χρήσιμα αντικείμενα που θα προσφέρονται από εσάς, αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε, όπως βιβλία, ρούχα, διακοσμητικά, DVD, CD, παιχνίδια κ.α.

Αυτά τα χρηστικά αντικείμενα που θα συγκεντρωθούν και θα εκτεθούν στο «μαγαζάκι» θα μπορεί ο καθένας μας να τα προμηθεύεται αντί ενός συμβολικού ποσού που θα καθορίζεται από την προσωπική αποτίμηση και τη δυνατότητα του καθένα μας. Μ’ αυτό τον τρόπο θα γεμίσουμε τον κουμπαρά της προσφοράς που θα ανοίγει στο τέλος του χρόνου και το ποσό που θα περιέχει θα διατίθεται σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας.

Μετά από τη θερμή σας ανταπόκριση στη συλλογή τροφίμων το καλοκαίρι του 2013, είμαστε σίγουροι πως και σ’ αυτή μας την προσπάθεια θα είσαστε θερμοί υποστηρικτές. Περιμένουμε τη γνώμη και τις ιδέες σας για να το οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα
1. 6972 928077 Παπαφωτίου Αναστασία
2. 6976 613522 Διαμαντοπούλου Γλυκερία
3. 6945 235966 Παπαγεωργίου Χρυσάνθη

Το «Μαγαζάκι της προσφοράς» θα εγκαινιαστεί λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, θερμά.

Να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους αλληλέγγυους επαγγελματίες που μέχρι τώρα βοήθησαν:
Πολυκατάστημα «Δραγατσίκας»,
«Μιχαηλίδης – Υλικά και λύσεις»,
«Πάγγος Μιχαήλ» – Οικοδομικά – Μονωτικά υλικά,
«Κώστας Παπαδόπουλος» – Χρώματα,
«Φούκας» – Κατασκευή επίπλων

Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.