Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Μουσείο Πτολεμαΐδας η εκδήλωση λήξης της έκθεσης «Οδύσσεια»Με μεγάλη λαμπρότητα και σε ένα κλίμα χαράς, που μόνο τα παιδιά μπορούν να δώσουν, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Ιουνίου 2014  στο Μουσείο Πτολεμαΐδας η εκδήλωση λήξης της έκθεσης «Οδύσσεια» .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο ακαδημαϊκός και ζωγράφος Δημοσθένης  Κοκκινίδης, δημιουργός της σπουδαίας αυτής έκθεσης που είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε στο μουσείο μας όλο αυτό το διάστημα, φεύγοντας ενθουσιασμένος από τις δράσεις  που ετοίμασαν τα παιδιά με αφορμή την λήξη της έκθεσης.

Ολοκληρώσαμε μια σπουδαία παραγωγική χρονιά για το μουσείο μας πραγματοποιώντας παράλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μικρούς μας φίλους, που αποτελούν ορόσημο και παρακαταθήκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμιδών για την άψογη συνεργασία. Είχαμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, που με τις εκπαιδευτικές δράσεις και τα βιωματικά παιχνίδια γνωρίσαν οι μικροί μας φίλοι τις περιπέτειες του Οδυσσέα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του Παλαιοντολογικού- Ιστορικού μουσείου της Πτολεμαΐδας, που μέσα από σκληρή εργασία και πολύ διάθεση κατάφεραν να ζωντανέψουν το μουσείο μας κάνοντας το γνωστό σε όλη την Ελλάδα και δίνοντας του τη θέση που του αξίζει.

                                  Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ

                                           Θεοπίστη Κρυσταλλίδου

           Στην εκδήλωση συμμετείχαν :

• Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Κοζάνης
• 1ος Δημοτικός  Παιδικός Σταθμός
•Δημοτικός  Παιδικός Σταθμός Μηλοχωρίου
• Ιδιωτικός Παιδικός Σταθμός «Σπιτάκι των θαυμάτων»
• 6ο Δημοτικό Σχολείο
• 9ο Δημοτικό Σχολείο
• 5ο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.