Βίντεο: Πλήθος μικρών φίλων στη Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Κοζάνης!



Με μαζική συμμετοχή μικρών φίλων της ανακύκλωσης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, για 17η συνεχή χρονιά, η καθιερωμένη «Γιορτή Ανακύκλωσης», από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης, στο χώρο του Δημοτικού Κήπου. Στόχος της γιορτής, ήταν η ευαισθητοποίηση και  συμμετοχή των παιδιών, στην κοινή προσπάθεια για ένα καθαρότερο περιβάλλον και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε τραγούδια, παιχνίδια και χορό με θέμα την ανακύκλωση, με επαγγελματία διασκεδαστή, ζωγραφική με το Εικαστικό Εργαστήρι Κοζάνης, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά καθώς και φυσικά υλικά από επαγγελματία, τρισδιάστατο παιχνίδι ανακύκλωσης, το «Σκουπιδάκι», μια δημιουργία των φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχ/κων Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, μια συναρπαστική εναέρια δραστηριότητα, το  Fly fox, με την εμπειρία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, διανομή φυτών και face painting με τη συνδρομή του πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ.

«Κάθε χρόνο διοργανώνουμε αυτή τη γιορτή, θέλοντας να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά για την ανακύκλωση υλικών, δίνοντας παράδειγμα και στους μεγαλύτερους, γιατί η ανακύκλωση είναι τρόπος ζωής», επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Παπαγεωργίου.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης ΑΗΗΕ «ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ» και το κέντρο ξένων γλωσσών «Anglia».
 

Δείτε το βίντεο:

 

ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 2014! from Dimos Kozanis_Press Office on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.